Wednesday, December 15, 2010

bekas.



14/12/2010 --> hari melayan formspring

antara soalan yang aku ajukan pada kawan2 formspring;
beribu juta manusia di dunia ini meneruskan kehidupan dengan mengambil 'bekas' orang lain. adakah anda suka benda second hand? (*soalan ni sensitif dan ada yang menjawab dengan emosi sedikit)


MAAF
soalan ni aku tak ada niat nak menyentuh mana2 personal life sesiapa pun. hanya nak tahu macamana kalian menjawab kalau diajukan soalan sebegitu. itu je. :) tapi...kalau ada orang ajukan soalan ni balik pada aku..aku akan jawab..



tentu tauke kereta second hand pakat bingau seumur hidup kalau semua orang berasa bersalah apabila melihat orang lain memiliki kereta yang pernah digunakan suatu ketika dahulu. hahah skema je ayat aku. ^^v (lebih selamat cakap pasal benda.hehee)



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



No comments: