Thursday, June 30, 2011


Sejak praktikal, skill aku dalam adobe bertambah baik. ^o^v 3 Syukran ya Allah.

Esok adalah hari terakhir aku praktikal dan aku dah menguasai 3 adobe (adobe photoshop, adobe illustrator dan adobe inDesign). Genap 2 bulan. Ni atas tunjuk ajar senior2 graphic designer di sini. Semua sporting dan tak kedekut ilmu. Naik sem nanti mesti semua kawan2 sekelas dah makin pro. haha iyela ada yang pergi praktikal kat company yang besar seperti production, advertising, anime dan banyak lah. Untung semua.

lagi untung bila dapat elaun yang banyak. aku pun dapat! walaupun sedikit aku bersyukur sangat sebab ada daripada tak ada. dah macam kanak-kanak dapat duit raya muka aku masa first time terima duit elaun pertama. heee

style + comel kan adobe kat bawah ni. terjumpa. :P







Berita baik : 1. aku tambah lagi praktikal aku lagi 2 bulan. memandangkan aku tak tahu nak buat apa cuti lagi 2 bulan tu. -___- "bestnya"
2. hidup aku teratur sekarang ni. tidur cukup. balik rumah tak serabut. makan ikut masanya. dan paling best tiap2 hari aku sarapan! sebelum ni kadang2. :)

Berita tak berapa baik : aku belum habis ganti puasa. haish. cepat jann cepat. -__-v